Kuruyer Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ´´Temiz Bir Harran İçin El Ele´´ Projesi Kapsamında Gerçekleştirilen Temiz Temalı Fotoğraf Yarışması ÜÇÜNCÜSÜ 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Nasrettin Hoca Fıkrası Harran´da Canlanıyor Ortaokullar Drama Yarışması İKİNCİSİ

Saatler: 08.15 - 14.20
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kuruyeroo.meb.k12.tr

Adres - Kuruyer Köyü Harran/Ş.Urfa

Yerleşim Yeri - Kuruyer Köyü/Harran/Şanlıurfa

Adres - Kuruyer Köyü Harran/Ş.Urfa

Ulaşım Öğretmenler kendi imkanlarıyla ulaşımı sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 40, ilçe merkezine 5 kilometre mesafededir.